GensAce
Re: GensAce
Já to dělám u všeho bez vyjímek
Raději s tím máznu na svou neschopnost než nedbalost.
Tom
No mam nove Gensy 1800 a maji tam XT ale ja pouzivam XT60 tak se ptam mozna kvuli zaruce
Sesmoleno na mobilu.
Sesmoleno na mobilu.
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Záruka u baterek je stejně dost ošemetná záležitost. Zkontroluj stav článků přes pípáka na balanční konektory a jestli tam nebude něco divného, tak to přepájej. U úplně nové GA se to ještě dá, ale za měsíc může být uplatňování záruky dost složité i s originálním konektorem.
Tom
Ano to delam hned po vybeleni a rozdil clanku byl max 0,015v takze v pohode
Sesmoleno na mobilu.
Sesmoleno na mobilu.
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Klucí já vám v úterý vyfotím konektor na 15s10p (asi) 5000mAh baterky
(Pavel už asi viděl... )
Zn: hřeje, i ty kabely okolo.
Zn: Ty malé červené JST na 2s 300mAh Nanotechách hřejou taky!
Jinak co se baterek týče, to je duchařina. Univerzálně je to jak píše Baui, ale občas ne.
PS: Madbox na hobbykingu vyreklamoval sadu s už vypájeným odešlým článkem, i když asi 3 dny po nákupu. Like a BOSS!
Zn: Ty malé červené JST na 2s 300mAh Nanotechách hřejou taky!
Jinak co se baterek týče, to je duchařina. Univerzálně je to jak píše Baui, ale občas ne.
PS: Madbox na hobbykingu vyreklamoval sadu s už vypájeným odešlým článkem, i když asi 3 dny po nákupu. Like a BOSS!
Ty baterky nebyly atrapou ? Až do teď jsem si myslel, že kolo bylo flapací...HonzaS wrote:Klucí já vám v úterý vyfotím konektor na 15s10p (asi) 5000mAh baterky(Pavel už asi viděl... )
Zn: Ty malé červené JST na 2s 300mAh Nanotechách hřejou taky!![]()
Snad zaviset a ten "cyklista" to může pod zatížením změřit hrotovým "mulikoptrmetrem" 
Staci zapojit plus do minus kvalitnim konduktorem a pak bude v 10p zapojeni s jistotou spatnych cca 10p clanku 
Tom