Pelech dostavěn - váží hodně - asi 5kg a je pevnější než z coroplastu.
Zkouška fukčnosti v pátek cestou do haly.
Spark EVO II competition
Re: Spark EVO II competition
Počkat počkat. Ty máš pelech, Honza Šefrna má pelech... Já mám 2 letadla, Anet má... zatim ani letadlo ani pelech... Mám blbej pocit že 2 pelechy a 3 další letadla do oktávky na cestu do německa nenacpeme. Nebo jo? Co myslíte pane?
hm hm, nevim nevim. Uz uz jsem Vam chtel nabidnout na pujceni rakev, mam http://www.nosice-expert.cz/631700-2506 ... roskin-new, akorat ze:
- sirka je jen 70 cm.
- stejne ten nemecky trermin koliduje s nasimi jarnimi prazdninami a budu ji potrebovat na hory. Jinak bych jel s Vama (bavili jsme se s Pavlem), v tom pripade bych jel autem (Citroen C4 Grand), kam se toho vleze hodne. Doufam, ze to priste Nemci udelaji jindy
docela by me to bavilo, nemecky se celkem domluvim, akorat bych se musel doucit zakladni letecke terminy. Mame doma knihu pro deti "Fliegerei", kterou tata dovezl, kdyz mi bylo asi 6 (takze ma 38 let , hm hm), ale mam pocit, ze se kridylka, vyskovka, atd jmenuji furt stejne 
- sirka je jen 70 cm.
- stejne ten nemecky trermin koliduje s nasimi jarnimi prazdninami a budu ji potrebovat na hory. Jinak bych jel s Vama (bavili jsme se s Pavlem), v tom pripade bych jel autem (Citroen C4 Grand), kam se toho vleze hodne. Doufam, ze to priste Nemci udelaji jindy
Můj pelech je tvarovaný...zveřejním foto -až budu mít cestu okolo garage.
Sumarizace:
Kolik personen, kolik létadel, kolik a jakých aut ?
Když se věci umístí naspod a létadla navrch....
Např. do fabien conbas vejdou v pohodě 2 lidé, 2 pelechy, komplet bagáž..
Nebo 3 lidé, 2 pelechy a menčejší bagáž ....
Já jsem trpajzlík, Anet kilogramů moc nepobrala, HonzuS také asi trápí hlady....ostatní si netroufám odhadnout..
Neviděl bych to tak černě - vše vlastně bude záviset na počtu párů bot jediné dámy - jak už jsem někde četl...
Sumarizace:
Kolik personen, kolik létadel, kolik a jakých aut ?
Když se věci umístí naspod a létadla navrch....
Např. do fabien conbas vejdou v pohodě 2 lidé, 2 pelechy, komplet bagáž..
Nebo 3 lidé, 2 pelechy a menčejší bagáž ....
Já jsem trpajzlík, Anet kilogramů moc nepobrala, HonzuS také asi trápí hlady....ostatní si netroufám odhadnout..
Neviděl bych to tak černě - vše vlastně bude záviset na počtu párů bot jediné dámy - jak už jsem někde četl...
Jo, fotka z Jeti Meetingu 2012.
Letos jsem jel s Frantou Hornou a vešly se mám výrazně větší letadla! A víc kufříků.
V plánu je: francouzský auto combi a odstávka kombi. Do těch musíme nacpat Pavla, Honzu, Honzu, Frantu, Anet. A letadla: Pavlovo s domečkem, Honzovo šefrnovic s domečkem, dvě Honzovo Š. bez domečků, Franta letadla nevede
a Anet letadlo bez domečku. K tomu 4 vysílačky, oblečení, do haly možná tenisky (nevím, jestli se tam bude přezouvat nebo ne). Samokřídlo se ti snad taky vejde. Zatím to vidím tak, že Franta dostane naloženo Anet a věci co to půjde (Anet není úplně kompatibilní s rejpáním Honzy Šefrny) a 2 Honzové a jeden Pavel pojedou v oktávce. Se vejde...
Zítra budu taky zalítávat. Budeme mít do Germany nazbrojeno! 
mmm, nový dvouplošník docela funguje! Jak funguje nový lehký spark?
Ahoj, holt je tady trochu mrtvo
To víš - po vánocích, před Silvestrem. Tak ti odpovím, byť ne k tématu, alespoň já. A vůbec, vše nejlepší v novém roce!!

Bez brzd byl z kopce rychlejší - pročež dostal lepší kotoučovéHonzaS wrote:mmm, nový dvouplošník docela funguje! Jak funguje nový lehký spark?
Zvykáme si na sebe - přijde mi, že létá stejně jako Spark I za mlada - ale navíc už umí i výkrut ve visu
Určitě létá lépe, a proč? protože Spark I už létat neumí, pač se potkal s jedním bláznem a přišel k úrazu