Spark EVO II competition
Re: Spark EVO II competition
No, to jsou ony potkaní - Potenského konduktory - měl jsem je aj na Hornetu II ( 6-8A) - jsou údajně(dle J.Pot.) navrženy na 5A.
To ja vubec nevíím, já přes ně potřebuju cpát 0,6A dovnitř a cca 3A ven. To bude s rezervou.
jinak, za těch 10ks jsem platil přiměřeně málo, kdyby jsi potřeboval, tak napiš a zařídím je
jinak, za těch 10ks jsem platil přiměřeně málo, kdyby jsi potřeboval, tak napiš a zařídím je
Děkuji, mám nasysleno
Tedy napájeno na 9ks accu, na 3 reg a 2nab. kabelech - to mne přežije
Tedy napájeno na 9ks accu, na 3 reg a 2nab. kabelech - to mne přežije
Pane, kdyby jste chtěl ušetřit víc gramů, tak prý nakonec nějaké 120mAh gensy budou (ty co se původně tvrdilo že letos nebudou). Ode dneška skladem na fd-modellbau parts.
Honza
Honza
Huž sem pořídil 2ks Hyperjónů 180. Vzhledem k letošnímu náletu budou určitě stačit
(Mám ještě 4ks Gensek 250)
(Mám ještě 4ks Gensek 250)
Tak mi aspoň řekni, jak máš polaritu na POTensky/POTkan konektorech. Udělám si to stejně (aspoň nebudu muset přemýšlet jak to mám udělat správněji
) ) a půjčím ti 120tky na zkoušku třeba někdy po soutěži.
Na mojim bi-letadle je docela rozdíl mezi 120 a 160 mAh... tak budeš mít taky srovnání
Na mojim bi-letadle je docela rozdíl mezi 120 a 160 mAh... tak budeš mít taky srovnání
Na baterečkách mám + dírečku
- kulíček
- kulíček
Když já nemám biletadlo, ledaže biSpark - tedy ze dvou jeden
Tak udělej pořádné T canalyzery jako herr Gernot a budeš mít Tri-letadlo!

Zatím dělám Sparkovi pelech - zkouším inačí matroš - dokončení zítra - potom kanalizéry anebo v kanálu skončí ten pelech - esli se nepovede