A proc ne to premotat?
Sesmoleno na mobilu
VH-Model Rytmus Energy
Re: VH-Model Rytmus Energy
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Nový je sranda za 3,5k, takže to zase taková tragédie není. Spíš daň za blbost...
Sám to motat nebudu a oni to nedělají.
Sám to motat nebudu a oni to nedělají.
Tom
V MVVS mi vyrazili dech. Jsem překvapen, po poměrně dlouhé době velmi pozitivně.
Právě jsem se domů vrátil s opraveným Redlinerem.
Závada: proražený stator
Oprava: výměna statoru
Cena opravy: 0 Kč
Prý to udělali jako záruční opravu a to i přestože jsem jim na rovinu řekl, že jsem si to upekl sám a k opravě tudíž nebral ani fakturu. Při telefonátu dnes jsem jim to připomněl a pan Švejda na druhém konci mi s klidem oznámil, že kdybych jim to neřekl, tak stejně nemají jak to zjistit.
Takže před nastoupenou jednotkou tleskám

Cena opravy: 0 Kč
Prý to udělali jako záruční opravu a to i přestože jsem jim na rovinu řekl, že jsem si to upekl sám a k opravě tudíž nebral ani fakturu. Při telefonátu dnes jsem jim to připomněl a pan Švejda na druhém konci mi s klidem oznámil, že kdybych jim to neřekl, tak stejně nemají jak to zjistit.
Takže před nastoupenou jednotkou tleskám
Tom
No tak to je pekne otazkou je jestli je to tvoje stesti nebo jejich standardni pristup...
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Tak to neposoudím, já momentálně jen obdivuju. Nechce někdo koupit a spálit MVVSku na test?

Tom
Když jsem byl v MVVS měnit ložiska, tak mě potěšil jejich přístup, dobře se s nimi diskutovalo i o vlastnostech motorů, a vůbec modelařině. Zadarmo jsem to neměl, ale i tak do budoucna s jejich motory počítám.
Jo jo, já to furt povidám: ...,,Neřádi maj vždycky štěstí"...baui wrote:V MVVS mi vyrazili dech. Jsem překvapen, po poměrně dlouhé době velmi pozitivně.
Cena opravy: 0 Kč![]()
![]()
![]()
Takže před nastoupenou jednotkou tleskám![]()
![]()
![]()
Tome, tak to je super !
Asi se opravdu vyplatí kupovat drahé věci
Asi se opravdu vyplatí kupovat drahé věci
No jo, helináři, strašná sebranka! Sebral bych jim volební právaPavel wrote:Jo jo, já to furt povidám: ...,,Neřádi maj vždycky štěstí"...
Tom