Takže zítra jo?
Logo 550 se
Re: Logo 550 se
Takže o víkendu flešnuta do jednotky SPIRIT verze 1.0.25, na LOGO instalován regl, chladič reglu, SPIRIT, přijímač, zprovozněn SUMD komunikace, provedeno základní nastavení od oka, a naprogramován regl. Samozřejmě jsem neodolal, a krátce zaběhl pohonný řetězec bez listů, a změřil vibrace (naštěstí hodnota vibrací byla nula nula prd)
. Již předtím jsem nainstaloval ukostření . Jakmile vyjde čas, tak provedu kontrolu nastavení (přeměření desky cykliky (zatím je nastavena od oka pomocí tyčky v gripu), nastavení rozsahů kolektivu, cykliky a vrtulky, a můžeme jít na zálet. Ten snad bude ve středu, nebo o víkendu.
Mám malou prosbu na LOGOisty - můžete mi popsat, či nafotit, upevnění baterií v LOGu ve vyváženém stavu? Díky
Mám malou prosbu na LOGOisty - můžete mi popsat, či nafotit, upevnění baterií v LOGu ve vyváženém stavu? Díky
-
martin_bohac
Asi chces popis na 6S,ze? Bo ja s 12S jdu az nadoraz.
Ale i 12s, Martine. Mě spíš jde o to, kolik baterky ti leze z rámu, a jak je máš upevněny.
-
martin_bohac
Ja to jen poutam temi 3 stahovacimi pasky co byli v kitu. Kolik to leze ti zmerim jak uklidim na stole
Baterka vychází 1cm od podpory ložiska. Huš to fotím 
Ta k 1 cmm to není. Je to téměř zároveň. Na těžiště zapomeň bo s těma našema pidi baterkama to prostě nevychází. Ale i tak to na letu nepoznáš. Asi ví proč doporučují 5000mAh. A nejlépe Turnígy bo jsou těžký 
-
martin_bohac
Tak muj 12S leze 35mm od predni hrany ramu.
Děkuji pánové, vychází mi to obdobně jaka Petrovi.
Po velkých starostech a strastech mám též nataženou novou verzi Spirita. Nebýt Errora na Skypu je mé snažení bez šance. Jsem totiž počítačový analfabet
. Když se k tomu přidá Mates ( chtěl si právě hrát a lozil po tatínkovi) myslel jsem , že skončím na psychiatrii. Opravdu na takové věci je potřeba klid a soustředění.