Výsledek dnešního sledování televize:
Logo 550 se
Re: Logo 550 se
Tome, opět se nevěřícně ptám, tys už vzhůru??!!baui wrote:Pěkně to rosteAsi taky začnu sledovat televizi, třeba mi taky jeden přiletí
On pise ze spani onehda jsem mu volal pred devatou a jeho motorika byla OK (nasel mobil a prijal hovor) ale hlasova cast byla ve standby. To asi i vysvetluje proc tak dobre lita nespi u toho?
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Já vím, divnej týden, však bych taky radši spal aspoň do budíku
A dobře nelítám, jenom mám dobrý vrtulník 
P.S.: Vzbudilo mě mamataxi. Tady se dlouhé troubení pod okny zrovna dvakrát neřeší...
P.S.: Vzbudilo mě mamataxi. Tady se dlouhé troubení pod okny zrovna dvakrát neřeší...
Tom
S mírným spánkovým deficitem jsem sestavil polotovary do skorotovaru.
Zbývá antistatická instalace, instalace reglu, přijímače a Spirita. Spirita musím prvně updatovat, a pak nastavit.
Zbývá antistatická instalace, instalace reglu, přijímače a Spirita. Spirita musím prvně updatovat, a pak nastavit.
Je takové hezké, nové, voňavé, nepoužité, ......Škoda používat....Na výstavku a hladit...
- standapass
Na živo je to pěknější. Já to viděl ,heč. S To se poté bude popíjet. Jako Záletné/ dříve zápisné /

Tak včera večer flešnut nový fw do Spirita. Regl by měl být na cestě. Bohužel dnes až sobota v práci 
Regl jsem namontoval dneskaj a tím končím
. Servitka a Spiritus sú nění !!!!!!!!!!!!!!!
Ale jako dekorace na poličku to není vůbe špatný
Ale jako dekorace na poličku to není vůbe špatný