Přesně takPavel wrote:Pěstírna trávníku - tůze hustý pažit - jakmile naroste na asi 10cm, zastaví aj traktor ....HonzaS wrote:tyjo co tam máte za trávu? já na trávě lítám úplně normálně...
Extra 300 78"
Re: Extra 300 78"
Se nedivim, taky by se mi tak blbě lítaloBoŠ wrote:No jo - kola a tráva - jeden z důvodů, proč mám na skříni rok sestavené a nezalétnuté MXS......

Tom
Včera jsem chtěl ještě zkouknout těžiště, tak jsem si k tomu vytvořil takovéto monstrum
... účel to sice splnilo, ale jinak krajně nevyhovující
Tak jsem si dnes trosku pohrál a tohle řešeni bude prostorově i prakticky o trošku lepši
Tak jsem si dnes trosku pohrál a tohle řešeni bude prostorově i prakticky o trošku lepši
A kdy to vypustíš do vzduchu?
Ještě musí udělat jednoúčelové přípravky na testy rozsahu kormidel, brzdu na zkoušení motoru, stand na měření odběru proudu
na zemi a za letu, G metr, simulátor sil do podvozku při vletu a přistání, ...., ..... a samozřejmě box ( zřejmě přívěs) pro přepravu modelu nejlépe vcelku.
na zemi a za letu, G metr, simulátor sil do podvozku při vletu a přistání, ...., ..... a samozřejmě box ( zřejmě přívěs) pro přepravu modelu nejlépe vcelku.
Bobe, dle tohoto Pavlíkova vyčtu bych to viděl snad už na příští jaroPavel wrote:Ještě musí udělat jednoúčelové přípravky na testy rozsahu kormidel, brzdu na zkoušení motoru, stand na měření odběru proudu
Ale jinak pokud počasí dovolí chtěl bych teď o víkendu. Sice budu mít na krku chlapecky, ale chvilka by se mohla najít
Pavlíku, pátek nedám
Na těch šnůrách uz to v luftě jeBoŠ wrote:A kdy to vypustíš do vzduchu?
Zdarec, pokud bude pri zaletu prizvana verejnost, rad se zucastnim i s MX2. Kamos s Tisnova ji ma taky, Extru 300 78, treba by se pridal a mohl by si z nej cucnout zkusenosti.