Samokřídlo vhodné na pylony ?
Re: Samokřídlo vhodné na pylony ?
to těžiště vepředu je trochu děsivý. Snad to pořád nějak rozumně poletí! Držím palce a dej vědět! 
Porád lepčí kus před NB než kousilílílínek za ním
Uvidíme, když tak dáme druhý motor jako tlačný
Uvidíme, když tak dáme druhý motor jako tlačný
To těžiště mám přes Pepého od Centových. A pokud posunu vše ala Pepa, tak jsem dokonce kus za doporučeným CG. Proto tam mám rezervy v drátech, a vše jen na oboustrance. Na zálet doladím těžiště baterkou na cca 2cm před originál CG (tak nějak s tím zalétával Pepa), a až to odzkouším, tak vše zadlabu a zalepím na finále. Teď jen trochu klidného luftu a času.HonzaS wrote:to těžiště vepředu je trochu děsivý. Snad to pořád nějak rozumně poletí! Držím palce a dej vědět!
S těžištěm 100mm létá stabilně a rychle. Vypadá to slibně.
- standapass
To bude super až se potkáte na společném rozlítání. /kdo je kdo/ 
Tak to je úplně jednoduché: Boš má šedou vrtuli, já červený konec a Pepé má
to třetí.
to třetí.
To bude husťárna. Vypadá to, že příští rok bude mít konkurence trochu víc konkurenceschopný stroje a doba pohodlnýho a snadnýho umisťování na bedně je pryč. Zpět k rýsovacímu prknu! 
Na tu konkurenci čekáš jak dlouho? Asi tak 17 let?HonzaS wrote:To bude husťárna. Vypadá to, že příští rok bude mít konkurence trochu víc konkurenceschopný stroje a doba pohodlnýho a snadnýho umisťování na bedně je pryč. Zpět k rýsovacímu prknu!
Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk
No a další věc je, že letos jsem Jirku asi 2x porazil? To se mi líbilo, a rád bych v tom pokračoval