Samokřídlo vhodné na pylony ?
Re: Samokřídlo vhodné na pylony ?
Tyjo, to se snad musí vejít, ne? Bobe ty 35C 300mAh určitě použít můžeš, jen to nebude mít úplně 100% takovou šťávu. Taky jsem je měl a lítal je.
Ty Geningy jsou o 1g těžší, než uvádí RCtractory a fšici ostatní. Těch 4,7 asi bude bez páky kabelu a elektřiky.
Ideál by bylo počkat, až křídlo přijde a zvážit díly před výběrem vybavení - pak se rozhodnout, jakým výkonem to naložit.
Ideál by bylo počkat, až křídlo přijde a zvážit díly před výběrem vybavení - pak se rozhodnout, jakým výkonem to naložit.
No buď to vyjde, a budou závody, nebo to nevyjde a bude křídlo na ven. Pokud by se nic nezměnilo, tak má konfigurace vychází o 5g těžší než s doporučeným vybavením, a to bez přijímače. Pak je možno odlehčovat a uhlíkovat. Tvá konfigurace se tam vleze tip ťop. Proto jsem objednal dvě křídla, aby se dalo experimentovat.Pavel wrote:No právě: majne setáp odpovídá doporuč.vybavení.
http://www.der-schweighofer.at/en/product/194693
A ty Topfjůl accu mají 22g a o servech jsem nenašel nic.
Takže +- to s Axi a 10A reglem bude zřejmě přes 110g.
Uvidíme....Třebas to nebude tak těžké, jak píší.
V tomto ti dávám za pravdu. Pokud by to mělo vycházet tip ťop, tak si udělám vitrínový křídlo a dlabu na pylony.Pavel wrote:Ty Geningy jsou o 1g těžší, než uvádí RCtractory a fšici ostatní. Těch 4,7 asi bude bez páky kabelu a elektřiky.
Jinak, Honzo, nákup platí, alespoň jedno křídlo osadím tak jak chci, i kdybych s tím měl lítat jen venku.
Ono to s tím "Limitem" také nebode tak horké. Pylony se za poslední 3 sezóny vážily iba raz.
A gdože je vážil ? Ha !
A gdože je vážil ? Ha !
Moch bych také poprosit o ten jeden jetireglHonzaS wrote:Objednám i regl. Je po norimberku, jeťáci snad už fungujou.
Pavle vážily se víckrát... ale jaký darebák to dělal netuším! Přikládám tabulku z nové paky 2016.
pepe: jo, objednávám.
pepe: jo, objednávám.
- Attachments
-
- pylony_Nová paka.jpg (64.38 KiB) Viewed 12372 times
No, toto vážení jsem měl na mysli.
Ona ta hmotnost má i druhý aspekt. Těžší samokřídlo bude mít větší setrvačnost a větší poměry zatáček.
Ideální by tedy byl lehký pohon s co nejvyšší výkonem a rychlou odezvou na plyn.
Ona ta hmotnost má i druhý aspekt. Těžší samokřídlo bude mít větší setrvačnost a větší poměry zatáček.
Ideální by tedy byl lehký pohon s co nejvyšší výkonem a rychlou odezvou na plyn.
Hlavně to chce pozlacené ruce, všechno ostatní jsou malichernosti
:-):-)
Ne, ne, ne, ne a ne ! Za moje zcela výjimečné a zanedbatelné neúspěchy mohla vždycky a výhradně technika!