Ano presne to same u me
Pocitam s tim ze D90MG meli byt na kridelka a Hitecky na SOP a VOP
Nafot to a posli a ja jim napisu mail s fotkama
RCF Sbach 342 1,2 m
Re: RCF Sbach 342 1,2 m
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Diky ses hodny ale mam dost jine prace se stavbou ze se zabavim. Nafot to prosim poslu jim vytku.BoŠ wrote:Tak co Janku, chceš pokračovat v práci? Mám tu jedno MG a zatím nestavím.
Tak nejak s neduverou koukam na rizeni smerovky. V2 to ma pres kevlarove provazky jako Spajz. Neni lepsi to nahradit 1-1,5mm hlikovymi tyckami?
Já jsem tam u 1,2m Sbacha C tyčky dal. Ony se mi ty "šňůrky" na Epp nějak nezdály - kvůli seřizování.
Majitel toho Sbacha byl také raději, z nití a jejich seřizování měl obavy.
Majitel toho Sbacha byl také raději, z nití a jejich seřizování měl obavy.
No ja uz tam osadil to servo uprostred takze bych tahl dve tenounke tycky a nebo by stacila i jedna 2mm po jedne strane, jeste nevim, nebo ho uplne vyndat a dat ho na stranu jak ho mas ty ...
Směrovku ovládanou dvěma tyčkami ?
1 tyčka nebo dvě nitě, toť oč tu běží ...
1 tyčka nebo dvě nitě, toť oč tu běží ...
Kdy dam jednu tycku i 2mm tak ji musim po ceste nekde fixovat ale dve 1-1,5mm bych zrejme nemusel
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
když jsem stavěl metrovku od fcr Flash tak jsem k těm šnůrám taky moc důvěry neměl, ale nakonec jsem je tam dal a funguje to bez problémů. Chvíli to teda trvalo než jsem doladil aby se to dalo v případě potřeby bez větších problémů dopínat a naopak.
Šnůru používám tuto http://www.kaprarina.cz/kp7821/Sufix-Ar ... l-10m.aspx
Šnůru používám tuto http://www.kaprarina.cz/kp7821/Sufix-Ar ... l-10m.aspx
Panove pomalu speji k zaveru a nadesla otazka kam s ni (batekou). Videl jsem ze nekteri ji maji zboku na suchaci nekteri to jisti stahovacim paskem, nekteri ji davaji nad motor a nekteri vyriznou do kosty otvor pro baterii? Co doporucite? D.