Stavba Supertrina - konštruktér J.Špatný
Re: Stavba Supertrina - konštruktér J.Špatný
Pavle ty máš unikátní schopnost dát uhlíky kde nejsou potřeba ale nedat je kde potřeba jsou
Nebudou ty náběžky Tcanalizerů měkký?
Nee - kroutil jsem je, ohýbal jsem je a vždy praskly vzadu 
Ale hádám že se ti to bude kroutit za letu 
Uvidíme ...jedná se zatím o experiment - první lety budou bez brzd a SFG.
Nee, nemám napájenou elektřiku a řízení směrovky. RX bude také až po neděli. První lety nejdříve za týden 
Programování YEPa a první roztočení - má to nějak tvrdší rozběh, jinak to funguje - momentálně vše našťoucháno do draku a spájeno dohromady s RX, BEC a servítky. Kupodivu vše funguje napoprvé - zatím
Zbývá už jen zafixovat dráty, natáhnout špagáty na směrovku, pořešit nějaké ski na tyčky podvozku, vyrobit bérzdy a šup s tím do vzduchu - f pátek ?
Jo, dodělat pelech....
Hmotnost byla zatím bez ednoho servítka s kupou drátů 55g bez accu. Odřezáno 3,3g drátů a vloženo servítko 2,7g. Tedy zatím asi 55g + 8g accu, 1g bérzdy = snad se vejdu do 65g.
Zbývá už jen zafixovat dráty, natáhnout špagáty na směrovku, pořešit nějaké ski na tyčky podvozku, vyrobit bérzdy a šup s tím do vzduchu - f pátek ?
Jo, dodělat pelech....
Hmotnost byla zatím bez ednoho servítka s kupou drátů 55g bez accu. Odřezáno 3,3g drátů a vloženo servítko 2,7g. Tedy zatím asi 55g + 8g accu, 1g bérzdy = snad se vejdu do 65g.
A je to - chybí enem nějaké šlapky místo koleček - co tam mám dát ?
Zálet ve středu v Podolí ?
Zálet ve středu v Podolí ?
- standapass
není co dodat