jj, je to celouhlíková verze Trívie 2.0
http://images.google.de/imgres?imgurl=h ... 14&biw=136
Trivia
Re: Trivia
Jo, je to krásná práce... zatímco Pavle se staral o to aby ostatním nekručelo v břiše...
Já měl jiný povinnosti
Já měl jiný povinnosti
Ahoj, ne, ne jsem v útlumu máme nemocného psa tak jsou zase myšlenky úplně někde jinde
Co ty? Uz máš zalítnuto? A spokojenej?
Co ty? Uz máš zalítnuto? A spokojenej?
Tak to přeju brzké uzdravení!
Zalítávám, jde to pomalu, v hale děsně fouká. Předběžně jsem velmi spokojenej, přijde mi to zas někde úplně jinde než to minulé. Jestli takhle lítaj ostatním letadla, tak se nedivím, že mě (občas) poráží i malý děti.
Zalítávám, jde to pomalu, v hale děsně fouká. Předběžně jsem velmi spokojenej, přijde mi to zas někde úplně jinde než to minulé. Jestli takhle lítaj ostatním letadla, tak se nedivím, že mě (občas) poráží i malý děti.
Vypadá to na poškození mozku v důsledku prodělaného infarktu, mrtvičky, či coHonzaS wrote:Tak to přeju brzké uzdravení!
Když to tak vidím jak to hezky lítá a vypadá tak tě asi začnu Honzo brzo taky uhánět o nějakej ten výřez supertrina
Tak jsme to nezvladli, po zjištění velkého sarkomu na hrudníku a dalších menších po celem těle jsme nechali Aďu uspat
Dělal nám společnost skoro jedenáct let tak to celkem bolí