Pavle kdysi jsi me rikla neco o usazeni serv a jejich pakach kvuli silam. Nabizi se dva navody a original rika zapustit serva na vysku a druhy na lezato. Bude v tom nejaky markantni rozdil? Bavime se o kridelkach a ty jsou docela tuhe ...
Honzo jak to mas ty?
Diky
RCF Sbach 342 1,2 m
Re: RCF Sbach 342 1,2 m
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Při uložení "nastojato" se snáze nastavují mechanicky neutrály a diferenciace. Na táhla je dobré použít kulové kloubky, ale není to nutné.
"Naležato" funguje přenos síly jako přes "paralelogram" - menší vůle, přesnější.
"Naležato" funguje přenos síly jako přes "paralelogram" - menší vůle, přesnější.
Diky asi je dam nalezato jde to lepe vyrezat koukni sem jak to maji v baleni jsou ty kulacky http://www.twistedhobbys.com/media/1200 ... 091612.pdf
No, to je hezky upatláno....
Jen si už nepamatuji, zda jsem před rokem to Penaxovi dělal také tak.
Jen si už nepamatuji, zda jsem před rokem to Penaxovi dělal také tak.
Asi nebude vadit kdyz vystuhy kridel 1x5x1000 dam zespoda a z vrchu lehce od sebe cca 1 cm dopredu protoze jsem spodni prolil tak pekne ze se me sbach prilepil ke stolu a kdyz je ted ten EPP prolitej tak je tuhej a mam obavy ze by se me do nej z vrchu blbe delal zarez
Me asi trefi, v krabicce D90MG bylo jen D90 bez zeleznych prevodu... ach jo ja to proste nedodelam ....
Také tam mám D90 bez MG.
Tak malá korekce - jedno mám MG, druhé ne, byť na obou krabičkách nápis MG je
Tak co Janku, chceš pokračovat v práci? Mám tu jedno MG a zatím nestavím.