Na sbachovi me take vychazi k podvozku
Sesmoleno na mobilu.
Edge 540T
Re: Edge 540T
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Stando,
ten originál šroubek, co drží podvozkovou nohu ve sklotextitovém loži je dost slabý.
Pokud nebudeš přistávat jako do peřin tak se to dřív nebo později vytrhne. (moje zkušenost z jak55).
Já to vyřešil tak, že jsem tam dal šroub větší (jakýsi krátký pojišťovací vrut snad prumer 8mm) ale elegantnější řešení by bylo zalepit tam závitovou vložku.
ten originál šroubek, co drží podvozkovou nohu ve sklotextitovém loži je dost slabý.
Pokud nebudeš přistávat jako do peřin tak se to dřív nebo později vytrhne. (moje zkušenost z jak55).
Já to vyřešil tak, že jsem tam dal šroub větší (jakýsi krátký pojišťovací vrut snad prumer 8mm) ale elegantnější řešení by bylo zalepit tam závitovou vložku.
- standapass
Dík za radu. Do peřin to určitě nebude proto dám na tvé rady a změním to. Dnes se k tomu tedy již nedostanu ale udělám si uzlík. Dík Standa
Takto jsem musel pritvrdit na monzazi podvozku na sbachovi o sroub navic a tlustsi. Loze nelolikrat vytrzeno takze i tam se zpevnovalo...
Sesmoleno na mobilu.
Sesmoleno na mobilu.
Ahoj,
Stando jakou budeš mít baterku? Já lítám na 3s 850mAh a mám je zhruba nad nosníkem. Ale rozhodně nahoře! Všechno dole nedělá dobrotu. Těžiště mám 10,5cm od náběžky u kořene křídla, dozadu bych s ním rozhodně nešel, dopředu kousek klidně jo! Už mi to na zádech kousíček stoupá
(Kolik je v návodu netuším)
Kdyby měl nějaké další dotazy tak piš na FB nebo volej... já jsem dneska v dílně a na letišti, tak jsem k PC přiběhl až po upozornění Janekxe (dík!)
Stando jakou budeš mít baterku? Já lítám na 3s 850mAh a mám je zhruba nad nosníkem. Ale rozhodně nahoře! Všechno dole nedělá dobrotu. Těžiště mám 10,5cm od náběžky u kořene křídla, dozadu bych s ním rozhodně nešel, dopředu kousek klidně jo! Už mi to na zádech kousíček stoupá
Kdyby měl nějaké další dotazy tak piš na FB nebo volej... já jsem dneska v dílně a na letišti, tak jsem k PC přiběhl až po upozornění Janekxe (dík!)
Jo a ještě detail, baterku mám na plocho prostrčenou dírou v bokorysu trupu, abych měl těžiště co nejvíc v ose.
Jak umi kdyz chce co? Krom toho ja sem tento tyden kuchnul nekolik zdroju prave kvuli tem hoznam, mam tu cerne a uz jsem je zacal pouzivat na kabelu k nabijecce atp. asi myslenkova synchrobaui wrote:Ta kabeláž je luuuuxusníKoho sis na to najal?
- standapass
Baterie s3 1000mAh. Těžiště je stejné jak píšeš. Jinak v plánu píší 250 mm od čumáku čož je totožné.Po záletu chci umístnit baterii jako ty. Děkuji za rady. S
Předpokládaný zálet zítra cca 13 hod závora nebo školka. Vše ještě upřesním. Má funět 5m. S
Předpokládaný zálet zítra cca 13 hod závora nebo školka. Vše ještě upřesním. Má funět 5m. S