FunCub XL
Re: FunCub XL
To nic . Pohrabal jsem se v drátkách a výsledek tentok
: Všechno chodí kromě světel přes kanál klapek . Takže si počkám pane 
Asi z Cuby zešílím
. Po týdnu čekání mi dorazil bazmek na reverz serva klapek. ( zapojeno přes Y kabel). Po zapojení chodí vše jak má až na jeden detail . Tam kde je ta věc chodí servo znatelně pomaleji . Takže nepoužitelné . Dal jsem vše nazpět. Chodí tedy vše včetně pumovnice. Jen nemám čím spínat ta proklatá světla. Co jsem schopen nastavit je přehození kanálů pumovnice - světla .
Otázka : Jde v rádiu nastavit zapínaní světel zároveň s klapkama ? Poprosil bych o slitování na výroky "Kup si jiný rádio" a pod..
Děkuji.
Otázka : Jde v rádiu nastavit zapínaní světel zároveň s klapkama ? Poprosil bych o slitování na výroky "Kup si jiný rádio" a pod..
Děkuji.
Kurňa, mě to úplně vypadlo
Nechceš se nad tím po víkendu potkat a zkusit to nastavit přes ty klapky? Zítra a o víkendu to budu mít docela nabitý, ale v nebo pak příští víkend bych se měl dokázat urvat.
P.S.: Nebo fpondělí u závory?
P.S.: Nebo fpondělí u závory?
Tom
Nic se neděje Tome. Kdybych tě mohl zmermomocnit tak klidně až po víkendu. V pondělí mi to neklapne bo jdu s M. mrskat. Navíc se mi nechce tahat to éro ven. Raději tě dovezu k nám . Dáš si kávičku a tak
. Zatím díky.
Já sice nemám velkýho KUBU, ale u malýho sem to vyřešil jednoduše, lehce a rychle 
KUP SI JINÝ RÁDIÓÓÓÓÓÓ
PS: Kamaráda abys pohledal
KUP SI JINÝ RÁDIÓÓÓÓÓÓ
PS: Kamaráda abys pohledal
Oukej, se zastavím. Po fíkendu se domluvíme. Kdyžtak mi to připomeň, jestli zapomenuprtka wrote:Nic se neděje Tome. Kdybych tě mohl zmermomocnit tak klidně až po víkendu. V pondělí mi to neklapne bo jdu s M. mrskat. Navíc se mi nechce tahat to éro ven. Raději tě dovezu k nám . Dáš si kávičku a tak. Zatím díky.
Tom
Tak konečně světla světélkují pumovnice pumí
Pan Bauí u mě včera strávil půl svého života a povedlo se . Klobouk dolů. Jediné co jsem ještě musel pořídit byl další reverz serva bo jsem měl původně Turnígy který si dělal co chtěl. Na tuhle funkci nepoužitelný.
Druhý bazmek zakoupen u Buchty za téměř 4 násobnou cenu . Ale chodííííííí !!!
Teď jen úklid kabeláže , zalepení červíků v táhlech a zálet.
Tímto děkuji panu Té za pomoc a velkou trpělivost.
Druhý bazmek zakoupen u Buchty za téměř 4 násobnou cenu . Ale chodííííííí !!!
Teď jen úklid kabeláže , zalepení červíků v táhlech a zálet.
Tímto děkuji panu Té za pomoc a velkou trpělivost.
- Attachments
-
- servo- reverz.jpg (42.51 KiB) Viewed 20940 times
Hustýýýý, jsem rád, žes to nekupoval zbytečně. A Číňanovi dát do tlamy za tyhle šunty 
Tom