Motor pro Inferno RCF
Re: Motor pro Inferno RCF
Zdarec, myslíš Tgy 2204 lepší než Tgy Park, nebo lepší i než ten Duáč ECO 2203C-1780 ???
Myslím, že je lepší než tgy Park. Ale koukám, ten turnigy 2204 stejně není ani skladem (v international ani EU), takže ti asi nezbude nic jinýho než dualsky.
OK, tak vyřešeno. Vezmu Dualsky. Ten Turnigy 2204 je k dostaní i u nás, ale rozdíl v ceně 250 kaček už nehraje roli a kvalita bude asi jinde. Prosím tě, když už se mnou strácíš čas, ve své nenažranosti jsem si ještě pořídil Crack Wing od RCF, co tam dát za motor? Budu objednávat serva DS65HB, nakonec v Holansku, tak bych ho tam případně přiobjednal taky.
Já toho dualskyho používám sice spíš příležitosně, ale už asi 5 let drží. Tak snad ti taky vydrží takhle dlouho k plný spokojenosti.
Joo, crackwing, to netuším. Já měl před lety ve svým nějaký prehistorický Mikrotex, u kterého ani pořádně nevím parametry.
Takže Pavle? A ostatní?
Joo, crackwing, to netuším. Já měl před lety ve svým nějaký prehistorický Mikrotex, u kterého ani pořádně nevím parametry.
Takže Pavle? A ostatní?
Díky Honzo za vyčerpávající odpověď, stav se na uzený. 
- standapass
Jestli chceš, dam ti mého Holého upravenyho winga za kousek uzeného. Je opravdu Hodně pevný a nekrouti se. Pavel muže potvrdit. Jen jej mám upraveny na přední pohon. Foto je asi ve stavbách.
viewtopic.php?f=12&t=624
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
viewtopic.php?f=12&t=624
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Dekuji za nabidku Stando, videl jsem ho a je to opravdovy krasavec, ale uz mam jednoho noveho doma. Prozivam obdobi aktivniho modelare. Budu stavet a vyztuzovat a vyztuzovat. 
zdarec, sorry za zpozdeni, ted je toho v hokne hodne ... v Infernacovi mame TGY 2204 a lita to slusne - neni to na aero-muzikal, ale na dynamicke poletani ano. Ve 2204 se navic vymenuji loziska velmi jednoduse, takze i hodne dodelany motor lze behem 20 minut upgradovat na zanovni. Mam doma jakysi klon 2204 (vyhral jsem ho v tombole tuism loni v Hodonine), takze Marceli, jestli jeste moteur nemas, rad ho prenecham. Kdyz tak prosim Te ale volej 604738324, na foru by ses odpovedi nedockal, sorry 
Dík! Jen co pojedu kolemMarcel wrote:Díky Honzo za vyčerpávající odpověď, stav se na uzený.
Používám Tmotor AT2202-32, kv 2300, made in China.HonzaS wrote:Já toho dualskyho používám sice spíš příležitosně, ale už asi 5 let drží. Tak snad ti taky vydrží takhle dlouho k plný spokojenosti.
Takže Pavle? A ostatní?
Vrtuli na skopičiny GWS 8/4HD, pro pylony GWS 6/5.
Rehulílátor Turnígy 6Pluš
I po 2 sezonách to váží 100g včetně huhlíkového tuningu proti kroucení.