Naprosto chápu - chtěl bych to také, ale moje peněženka se na to dívá úplně ináčBoŠ wrote:Jinak co se týká mé konfigurace, tak do ní asi půjdu - chci si prostě udělat radost, a mít tam alespoň české srdce (motor a regl) když mozek bude korejský.
Asi se vrátím o krok zpět.
Re: Asi se vrátím o krok zpět.
-
martin_bohac
Regl bych tam mohl dat jeti advance 40A, ze?
- standapass
To bude opravdu jízda.
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
Pokud nepoužiješ nějaký žravější motor, tak ano.martin_bohac wrote:Regl bych tam mohl dat jeti advance 40A, ze?
K motoru, který jsem si vybral já, je vhodný urkitě. K AXÍkovi 2814/20 samozřejmě také.
-
martin_bohac
Ne, sel bych do tve eko verze, litat to bude taky, nepotrebuji v tom mit utopeno mnogo penez.
Pavel wrote:Pokud nepoužiješ nějaký žravější motor, tak ano.martin_bohac wrote:Regl bych tam mohl dat jeti advance 40A, ze?
K motoru, který jsem si vybral já, je vhodný urkitě. K AXÍkovi 2814/20 samozřejmě také.
Když já mám raději trochu rezervu, proto ta 55ka.Jinak desítka tiše stažena z rozpočtu
Last edited by BoŠ on 15 Aug 2015 20:56, edited 1 time in total.
-
martin_bohac
Pavliku a nebude ten motor slabe, pokud sem se dobre dival tak prazdne funcub ma 1130g, kdyz to vybavis + baterka tak to docela naroste na vaze.
Jinak za mne platí ta sestava v odkazech, jo?Janekx wrote:Cekame na ostatní
Jaký motor máš na mysli, tento ?martin_bohac wrote:Pavliku a nebude ten motor slabe, pokud sem se dobre dival tak prazdne funcub ma 1130g, kdyz to vybavis + baterka tak to docela naroste na vaze.
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... -gt2815-07
Myslíš, že ten Axík je výrazně silnější ?
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... xi-2814-20
(popisu jsou chybně uvedené kv, ve skutečnosti tam má být toto:840kv)
Já si myslím, že AXI bude enem materiálově ušlechtilejší a asi víc vydrží. Možná má o logisko víc (3ks).
Co se týče výkonu, bude to přibližně stejné...
-
martin_bohac
Jo, presne ten Gt, kdyz mrknu do te tabulky co je dole, tak mne to prave pripada, ze z toho bude lazo plazo poletovadlo, s minimalni rezervou vykonu. Nechci z toho delat nejaky premotorovany prase, ale prece jen trocha vykonu navic neuskodi.