Samokřídlo vhodné na pylony ?
Re: Samokřídlo vhodné na pylony ?
Lehci letadlo mene brzdi v zatacce, se stejnym pohonem bude rychlejsi. Tezsi letadlo ma obvykle silnejsi pohon
takze... Ale taky se casto hur ridi.
Navrhuji tedy navrhnout prosazení kategorie bezmotorových pylonů a navrhuji prosazovat tento návrh již na Zeleném pruhu. 
Pavel wrote:Navrhuji tedy navrhnout prosazení kategorie bezmotorových pylonů a navrhuji prosazovat tento návrh již na Zeleném pruhu.
To jako bude pylon erektován hustilkou??
Věci od rcf snad dorazí, už mám fakturu.
Tak, prosím, pošli kolik peňazí a kam, nebo, pokud to počká, tak společně s fakturou za regl - to nechám na tobě.HonzaS wrote:Věci od rcf snad dorazí, už mám fakturu.
Uvidíme jak ty regly dorazí. "můj člověk" v Jeti dneska vymyslel, že lepší než jet do práce je jet s miminem do lázní
takže poslání delegoval dál. A já to dneska nemohl řešit, protože mě od osmi do půl třetí trápily pani psycholožky. Nebo já je, teď si nejsem jistej 
.... a výsledek bude znám kdy?HonzaS wrote:Uvidíme jak ty regly dorazí. "můj člověk" v Jeti dneska vymyslel, že lepší než jet do práce je jet s miminem do láznítakže poslání delegoval dál. A já to dneska nemohl řešit, protože mě od osmi do půl třetí trápily pani psycholožky. Nebo já je, teď si nejsem jistej
Zitra. Buď to přijde a vezmu to do Prahy, nebo ti to pošlu. Dám vědět.
Boš myslel ty Tvoje výsledky