Takže později 12 S ?baui wrote: Baterie: zatím 6S 4400mAh
První den stavby...
Goblin 570
Re: Goblin 570
Doslova a d-o-p-í-s-m-e-n-eBoŠ wrote:Baui udělal tzv. obestavbu motoru
Tomu se chci právě vyhnout, u téhle mršky je na prvním místě rychlý nabíjení. Snad ten šestičlánek bude stačitprtka wrote:Takže později 12 S ?
Tom
Přesně stejně jsem přistupoval k výběru mojí malé trénovací mršky. Vybíral jsem menší a menší... až jsem se dostal k mršce na 3s 1800mAh - které jsou tak levné, že snesou bez problémů 5C nabíjení, a spíš i víc. A když ta baterka dá "jen" 40-60 cyklů, což si myslím, že dá, tak si při dvou sadách fakt hodně zalítám, a v létě koupím další dvě po asi 12 dolarech.u téhle mršky je na prvním místě rychlý nabíjení. Snad ten šestičlánek bude stačit
(Slick 480 od astry, motor čína, regl čína, serva D90 od rcfactory, celkově veeeeeeliká spokojenost, letově je to hravé a milé a příjemné)
To me zajima, kolik za to chteji zhruba a rozpětí?
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
viewtopic.php?f=12&t=439 ať tu neděláme bauímu bordel...
Ten Slick je ultra luxus 
Jinak je zálet v ohrožení... Nechce mi najet elektronika. Do teď to chodilo a zapojím baterku a nula. Skoro jak kdyby se rozloučil BEC
No, v nejhorším tu mám 2S přijímačovku...
Jinak je zálet v ohrožení... Nechce mi najet elektronika. Do teď to chodilo a zapojím baterku a nula. Skoro jak kdyby se rozloučil BEC
Tom
Gobelín asi slyšel, že zítra nemohu a počká do středy ?
Už jsi přišel na to, co zlobí ?
Už jsi přišel na to, co zlobí ?
Nemám tuchu, chcípnul BEC... Tak jsem to rozdrátoval, odpojil napájecí obvod a nasolil tam natvrdo 2200mAh 2S co mám normálně na nastavování. Zítra poklidný zálet

Dámy a pánové, představuji Mini Goblina
Dámy a pánové, představuji Mini Goblina
Tom
- standapass
Krása. Nemám slov. Na zálet se také přijdu podívat. Už mám v autě naložené dvě éra. Také chci zalétnout toho buláka. S
Krásné, škoda, že nebudu při záletu
Ináč mi to trošku připomíná Tvou bývalou 700 vypranou na 90°C a vybělenou v Savu
Ináč mi to trošku připomíná Tvou bývalou 700 vypranou na 90°C a vybělenou v Savu