FunCub XL
Re: FunCub XL
Pššššš, asi jste si nevšimli, kolik je Číňanů !
Abych pravdu řekl po zapojení mě zamrazilo neboť to opět blikalo . Vše vyřešeno poťákem na nastavení středu. Uffbaui wrote:Hustýýýý, jsem rád, žes to nekupoval zbytečně. A Číňanovi dát do tlamy za tyhle šunty
V kurimi je dobra prdejna bantamovych kol pro kolecka a mas po strarostech.
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Ještě nejsem rozhodnut zda budu Kubu resuscitovat ale mám na vás otázečku . Jakým způsobem opravit utržené křidélko. Návodů na netu spousta ale raději se zeptám tady . Má někdo zkušenost ?
Pantíky a je to 
Já většinou na konce křidýlka dám ustřižený tenký proužek z lámacího pantíku (zalepím vteřiňákem) a zbytek pantu lepím uhu porem na halovky.
Pánové mluvíte s laikem !! Lámací pantík , z čeho pantík , jak velký ........ vím prd. Prosím , prosím o nějaký odkaz nebo tak něco
Díky .
prtka wrote:Pánové mluvíte s laikem !! Lámací pantík , z čeho pantík , jak velký ........ vím prd. Prosím , prosím o nějaký odkaz nebo tak něcoDíky .
Jedna možnost je přilepit křidélko UHUPorem, lepidlem je potřena jen dotýkající se ploška. Já to dělám tak, že křidélko přiložím natěsno ke křídlu, z horní strany křídla spoj podlepím páskou tak, aby bylo křidélko polohově fixováno, poté je vyklopím tak, abych mohl pomocí párátka nanést na styčnou plochu uhupor, pak křidélko srovnám, zafixuju, aby vše zařezávalo, a nechám zaschnout - o víkendu jsem takto opravoval napůl odtrženou výškovku na Sbachovi.