Logo 550 se
Re: Logo 550 se
Zatím se mi nakupila hromada jiných akcí, takže finalizace Loga zatím v nedohlednu.
Taková úvaha - předpokládejme, že se mé pilotní schopnosti někdy zlepší, a budu chtít za Logo pořádně vzít. Jakou cestu zvolit?
Downsize na Logo 550SX - pastorek 14 až 16 zubů M07, 525 listy, popřípadě kratší ocasní trubka a řemen (až na tu trubku a řemen mám vše doma)
Upsize na Logo 600SX - motor Scorpion HKIII 4035-560Kv, pastorek 12z M1, hlavní kolo 106z M1, dát baterky do série. Tady je to trochu dražší (motor - 200 dolců, čili cca 4600 Kč, kolo cca 310 Kč, pastorek cca 510 Kč), ale jak jsem to tak porovnával, tak by šasi a hřídele včetně gripů měly být stejné.
Co byste mi případně do budoucnosti doporučili?
Downsize na Logo 550SX - pastorek 14 až 16 zubů M07, 525 listy, popřípadě kratší ocasní trubka a řemen (až na tu trubku a řemen mám vše doma)
Upsize na Logo 600SX - motor Scorpion HKIII 4035-560Kv, pastorek 12z M1, hlavní kolo 106z M1, dát baterky do série. Tady je to trochu dražší (motor - 200 dolců, čili cca 4600 Kč, kolo cca 310 Kč, pastorek cca 510 Kč), ale jak jsem to tak porovnával, tak by šasi a hřídele včetně gripů měly být stejné.
Já bych to nedělal, to nemůže nikdy fungovat, slyšel jsem, že 12S za nic nestojí!!!
Položme si otázku:
Na co máš Powerlab a nabíjecí baterku?
A na ni odpovězme:
Na 12S 600SX se Škorpíkem, Quantem nebo XNovou
Položme si otázku:
Na co máš Powerlab a nabíjecí baterku?
A na ni odpovězme:
Na 12S 600SX se Škorpíkem, Quantem nebo XNovou
Tom
Vidím to obdobně
. Ale to ještě, vzhledem k mému (ne)umění ještě chvíli počká. Zatím bude Logo proto nedělní polétání s rodinkou - a na jaře to překopu
.
Ještě ti chybí gripyBoŠ wrote:Taková úvaha - předpokládejme, že se mé pilotní schopnosti někdy zlepší, a budu chtít za Logo pořádně vzít. Jakou cestu zvolit?
Petře, 550SE i 600SX používají v setu stejné listy, otáčky budou také stejné, jen se výrazně změní pohonný řetězec, takže si myslím, že to po změně zvládne i se současnými gripy.
Nejsou v nových 550SE gripy shodné s 600? Možná kecám, chce to ověřit, ale myslím, že jo.
Tom
Také si to myslím, mrknu do manuálu.
Edit: tak listy jsou opravdu stejné, ale jinak dávám panu Prťkovi za pravdu, minimálně příčná hřídel, ložiska, gumy, šrouby jsou u 600SX masivnější, cca o 1mm v průměru. Také je 600SX o něco delší.
Ale přesto si myslím, že změna pohonného řetězce by neměla být úplně mimo. Na hardcore 3D létání by to chtělo asi i jinou hlavu. To poladím až na jaře.
Edit: tak listy jsou opravdu stejné, ale jinak dávám panu Prťkovi za pravdu, minimálně příčná hřídel, ložiska, gumy, šrouby jsou u 600SX masivnější, cca o 1mm v průměru. Také je 600SX o něco delší.
Ale přesto si myslím, že změna pohonného řetězce by neměla být úplně mimo. Na hardcore 3D létání by to chtělo asi i jinou hlavu. To poladím až na jaře.
No já to vidím tak pane Boši, že až mi dva za to budeme chtít jednou "tahat" bude už Logo vyrábět sérii SL nebo GT 
6s pro mě ještě dlouho.
6s pro mě ještě dlouho.