Logo 550 se

Naše projekty
BoŠ

Re: Logo 550 se

Post by BoŠ »

Už se těším, Tome, až o u tebe uvidím na vlastní oči.

baui

Post by baui »

Jo, už se skoro zase těším na lítání taky :D Ta pauza celkem sedla.
Tom

prokyno

Post by prokyno »

Možná blbá otázka, ač neznalý stavu u kelímků :-)
V čem je jako ta novota? Krom šuplete na baterku a jiných barev kabinky??????? Tam nevidím rozdíl oproti old verzi.

baui

Post by baui »

Zatim vim akorat o tom supliku, ale vzhledem ke stejne cene to neni spatny :) Uvidime, co dal...treba udelaji 25mm prepazku na motor, ale to bych chtel uz asi moc :nevim:
Tom

prtka

Post by prtka »

prokyno wrote:Možná blbá otázka, ač neznalý stavu u kelímků :-)
V čem je jako ta novota? Krom šuplete na baterku a jiných barev kabinky??????? Tam nevidím rozdíl oproti old verzi.
Nechci být zlej ale vidím to stejně. Kabinka hůř čitelná ( spousta modré barvy ) a na šuplík to nelítá. Takový drobný facelift. Jo Ty lyže mám už taky delší bo jsou hezčí ( ze 700kila). Nicméně na lítání se už taky moc těším :D

baui

Post by baui »

Podle toho co se mi podařilo pokoutně zjistit je zatím "jistý" šuplík, výztuhy rámu vpředu, větší prostor na baterky a možnost montáže serva vrtulky zprava i zleva. Mluví se o pár dalších drobnostech. Uvidíme, co z toho vyleze, ale je to spíš vylepšení stávajícího rámu než nějaká revoluční novinka :)

Mě se třeba ten šuplík dost líbí. Logo se tak trochu víc blíží opravdu tréninkovému stroji, protože člověk může střídat baterky bez prostojů. Kabinka je mi naopak fuk, stejně to vypadá nejlíp bez ní :lol: Vzhledově i provedením pořád vede Synergy... :nevim:
Tom

prtka

Post by prtka »

baui wrote: stejně to vypadá nejlíp bez ní :lol: Vzhledově i provedením pořád vede Synergy... :nevim:
jo jo to už říkal i Karel . Psenka byl s ní taky spokojenej. Též levné ND.

prtka

Post by prtka »

Pořídil jsem náhradní listy od Zeal. Barevně ladí :D jsou víc jak o půl centimetru kratší a mají zúžený profil konce listu . Otázka je jaké budou ve vzduchu. Zpracování víc jak dobré až na ten kořen listu. Tahy po smirku přestříknuté snad sprayem . Já vím , na to to nelítá ale postěžovat si můžu :D

prokyno

Post by prokyno »

Tož pěkné pane to máte :-)
Jen ta kuchyňa je jaksy malá ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

baui

Post by baui »

prtka wrote:Já vím , na to to nelítá ale postěžovat si můžu :D
No jako já nevím, ale prý když Zealy (nebo Zelí?) nejsou poškrábané od smirku, tak lítají takhle:

https://www.youtube.com/watch?v=RHqJMJhPa3c
Tom

Post Reply