Vyvazene na 99% jsou. Beru si je i pro sebe a kolegy pro soutezni pouziti, nikdy jsme je vyvazovat nemuseli. Jestli nebudou vyvazene tak je muzem vratitJanekx wrote:Proto se ptam, na potisku nesejde ale na vyvazenosti jo
PT halove vrtule
Re: PT halove vrtule
Jestli mohu objednat : 8x4 1ks a 9x2,8 1ks ,děkuji.
.....tak a ted už se budu muset už jen s ohledem na vrtule naučit lítat

.....tak a ted už se budu muset už jen s ohledem na vrtule naučit lítat
Jinak kdyby si někdo nebyl jistý rozměrem, můžu vzít dva, vyzkoušené ale nepoškozené vrtule se dají vrátit.
V hale to tak děláme běžně, právě začátkem sezony objednám balík vrtulí, vyzkoušíme v hale co komu sedí (na nový letadla, nový motory, ...), co si kdo vezme to zaplatí, co si nevezme se vrátí. Jen je to s vámi lehce nepraktický, když lítáte pro mě docela z ruky. Ale když už to budu posílat (po Pavlovi nebo poštou) tak je jedno kolik toho bude...
V hale to tak děláme běžně, právě začátkem sezony objednám balík vrtulí, vyzkoušíme v hale co komu sedí (na nový letadla, nový motory, ...), co si kdo vezme to zaplatí, co si nevezme se vrátí. Jen je to s vámi lehce nepraktický, když lítáte pro mě docela z ruky. Ale když už to budu posílat (po Pavlovi nebo poštou) tak je jedno kolik toho bude...
- standapass
A hlavně létáme jiný styl. [WHITE SMILING FACE]
Honzo, díval jsem se, na Sparkovi mám PT 9.5x2.5i, tož tedy, pěkně prosím, jednu 9,5x2,5...
Náhodou PT 10x2,3 není?
Náhodou PT 10x2,3 není?
možnost vrácení ,to je paráda!HonzaS wrote:.................................., vyzkoušené ale nepoškozené vrtule se dají vrátit.
...
Měl jsem nutkání, ale na to štípání zůstanu u plastu. Snad jednou ....
10/2,5 kterou litam na scorpiku. Jednu si urcite vezmu do zasoby, tak ji muzes zkusit. Subjektivne mi prisla docela prijemne pomala.Pavel wrote:Honzo, díval jsem se, na Sparkovi mám PT 9.5x2.5i, tož tedy, pěkně prosím, jednu 9,5x2,5...
Náhodou PT 10x2,3 není?
A můžeš mi ji také koupit ?
Tedy zebych jako měl vrtule 2?
9,5x2,5 a 10x2,5
Tedy zebych jako měl vrtule 2?
9,5x2,5 a 10x2,5
Když jí budeš chtít, tak si jí odkoupíš a já si objednám další (nebo vytáhnu z balíku - beru toho zas víc,aby bylo co vybírat a co zkoušet).