Od zítřka snad samotná stafba
SŠTC pokus o 1s
Re: SŠTC pokus o 1s
I prdlajs, dnes se eščá bode colorovat. Ale enem něco simple und ligt, pro zviditelnění
To by bylo nejlepsi rict si dopredu. Pro 1s se musi vyhodit bec (nebo hovtam vubec nedat). Ja bych sel do 1s, ale jestli chces zacit se starsi verzi pohonu na 2s a konverzi udelat ozdeji, tak to taky neni problem.BoŠ wrote:Honzo, to osazení pro mě - bude možno 1s? Konverzi pohonu a vrtule už mám ve skříni.
Honzo, když jsme se domlouvali na osazení, tak jsem ještě netušil, k čemu mě duo Pavel - Pepa dotlačí. Takže mám nakonec vrtule a gumy potřebné pro konverzi doma. Pokud by ti to nezpůsobilo velké komplikace, šel bych také do 1s. Případné náklady vzniklé třeba koupí Becu apod samozřejmě vyrovnám. Spíš mi šlo o to, zda to dají serva.HonzaS wrote:To by bylo nejlepsi rict si dopredu. Pro 1s se musi vyhodit bec (nebo hovtam vubec nedat). Ja bych sel do 1s, ale jestli chces zacit se starsi verzi pohonu na 2s a konverzi udelat ozdeji, tak to taky neni problem.BoŠ wrote:Honzo, to osazení pro mě - bude možno 1s? Konverzi pohonu a vrtule už mám ve skříni.
Tak jsem to zvážil potažené, bez coloru:
Hmotnost vodorovného soulepu narostla o 1,2g na 4,7g
svislých dílů - horní, dolní trup a směrovka o 1,2g na 3,8g
tedy celkem zatím bez barvy .................................. 8,5 g
Hmotnost vodorovného soulepu narostla o 1,2g na 4,7g
svislých dílů - horní, dolní trup a směrovka o 1,2g na 3,8g
tedy celkem zatím bez barvy .................................. 8,5 g
Komplet elektronika je dělaná 1s friendly, protože máš stejnou jako já a já na 1s lítat budu. Vlastně, ty budeš mít asi 100% shodnou elektroniku včetně pohonu s mistrem světa, já budu mít jinej motor. Akorát si musíš nastavit alarm na napětí na 3,3V a po zaznění alarmu NEPRODLENĚ přistát, protože při cca 3,1V přestávají fungovat serva, při 2,99V odpadává přijímač. Lítám to tak, času je dost, jen aby sis neřekl "ještě 2-3 obraty", to už by vyjít nemuselo.BoŠ wrote:
Honzo, když jsme se domlouvali na osazení, tak jsem ještě netušil, k čemu mě duo Pavel - Pepa dotlačí. Takže mám nakonec vrtule a gumy potřebné pro konverzi doma. Pokud by ti to nezpůsobilo velké komplikace, šel bych také do 1s. Případné náklady vzniklé třeba koupí Becu apod samozřejmě vyrovnám. Spíš mi šlo o to, zda to dají serva.
Těch odhadem 5 korun za BEC (LD1117) asi rozdejchám i bez vyrovnání
Pavel: Máš to velmi hezky lehoučké!
Honzo, to je bezva!! Děkuji!!
Pavle, ty jsi tu konverzi zkoumal - pro konverzi je asi lepší mít pohon mimo letadlo, že?
Podle videa by to snad šlo i v eroplánu , ale demontáž p.jednotky jsou 4 froubky a pokud Honza ponechá volnější kabely...
No, dle Imperia zas takové rezervy nenechává 
Btw: také jsem se na video díval, lepší to bude asi mimo éroplán.
Btw: také jsem se na video díval, lepší to bude asi mimo éroplán.