No kdysi jsme je zahřívali v salmiaku, nebo za pomocí acylpirinupepe* wrote:Máte nějakej fígl na odizolováni lakovanych vodičů??
Trivia
Re: Trivia
Oškrabat ostrým břitem....pepe* wrote:Máte nějakej fígl na odizolováni lakovanych vodičů??
Pavel wrote:Oškrabat ostrým břitem....pepe* wrote:Máte nějakej fígl na odizolováni lakovanych vodičů??
tak!
Diky, zitra to prubnu
Já budu pájet až v pondělí... protože někdo vykoupil drát v brněnským GESu! 
To by mě zajímalo kdo to byl
:-)
Honzo, pájíš přímo do přijímače, nebo dáváš konektory?
Pájí přímo do přijímačepepe* wrote:Honzo, pájíš přímo do přijímače, nebo dáváš konektory?
Přesně tak. Mám pro to 3 důvody:BoŠ wrote:Pájí přímo do přijímačepepe* wrote:Honzo, pájíš přímo do přijímače, nebo dáváš konektory?
-je to lehčí
-je to spolehlivější
-je to rychlejší (snad i z hlediska výměny serva, když máš páječku. když jí nemáš tak je to jedno, protože si na nový servo stejně nepřipájíš dlouhý smalty. V praxi jsem párkrát měnil servo na hotovým letadle, a to pájení je na tom ta nejméně problematická část).
Jen bacha, když budeš chtít použít BEC. Já to letos asi udělám tak, že přijímač bude napájený z 2s lipol, signály a - půjdou z přijímače. Jediný + bude z přijímače do bec a z bec rozvedený do serv. Pidiskpektrum serva nedávají 2s lipol
Hele odkud jsi mě včera pozorovalHonzaS wrote: - že se to dá udělat i bez toho, že bys před tím měl kafe, zmrzlinu, kus čokolády a půl dne meditoval