Já používám nejraději "Styrolep", bo se dobře ředí špiritusem a nežloutne tolik jako Huhupor.
Pracuje se s ním stejně jako s Huhuporem, či chemoprénem. A) kontaktně - obě plochy napatlat, zavadnout a připlácnout.
B) klasicky napatlat ednu plochu, připlácnout a ustředit, dorovnat,,,,.
http://eshop.reichard.cz/modelarska-che ... tyren.html
FunCub XL
Re: FunCub XL
Já Funcuba lepil středně hustým vteřiňákem. Na menší verzi byly dobře udělané zámky, takže se seknout vlastně ani nešlo. Prostě napatlat, slepit a jít na kafe
Ale nevím, jak to mají zpracované na větším bráchovi.
Tom
Zámky jsou u xl taky. Po celé délce to sedí. Vyjímka je vršek čumáku bo po vložení klícky s motorem vznikne fuka . Při troše násilí zmizne
. Jinak díky za tipy .
Chlapci mám dotáz. Mám nechat orig. drátek v páce serva nebo by bylo lepší nějakou vidličku ? Nebo to neřešit ? 
Originál lože je utopené ( na jiný motor) o 0,5 cm včetně jiné rozteče . Vlepena další preglejka a vše upraveno na Axi. Konečně to sedí.
Ten drát vypadá dost silně, ale fakt si nejsem jistý, jestli ty blimpy neproklouznou 
Tom
Věřil bych výrobci - přeci jen to není lidojed. Koneckonců předělat to jde ráz dva 
- standapass
Jak jsem zahlédl upozornění na tvůj příspěvek zaradoval jsem se. Bohužel radost netrvala dlouho. Ještě to nemáš hotové.

- standapass