PT halove vrtule
Re: PT halove vrtule
Tome ty tu mam netreba je objednavat, konkretne 2ks 9x2,5i a 1ks 9x2,8i zabalene+ 1ks 9x2,5i rozbalena lital jsem s ni na clickovi...
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Ok takze zbyvaji 2ks 9x2,5i zabaleny a 1ks 9x2,5i lehce uzivana...standapass wrote:Tak Janku prosím o rezervaci. Velice děkuji.
odeslano
Ha! Tak mi je prosím Janku rezervuj, děkuju
Chceš peníze účtmo nebo to někdy někde předáme?
Tom
Nekdy nekde, treba jak pojedu kolem standy tak to tam necham
No, já než letos postavím letadlo a dostanu se na halu...tak se spíš stavím za tebou 
Tom
hola hola!
Janku umíš jich za 240 Ačkových víc? Nebo ti to jen zůstalo doma z nějaké oficiální objednávky? Já abych nekupoval zbytečně Bčka!
Já bych je chtěl objednat cobydup, ale pro baui klidně ještě počkám do večera, nebo do večera za týden. Tenhle týden to ještě úplně nehoří.
Jinak jsem zjistil, že na jednom regulátoru je připájený Hyperion Z1404-12z (nebo tak nějak - kdyby měl někdo zájem, upřesním).
H.
Janku umíš jich za 240 Ačkových víc? Nebo ti to jen zůstalo doma z nějaké oficiální objednávky? Já abych nekupoval zbytečně Bčka!
Já bych je chtěl objednat cobydup, ale pro baui klidně ještě počkám do večera, nebo do večera za týden. Tenhle týden to ještě úplně nehoří.
Jinak jsem zjistil, že na jednom regulátoru je připájený Hyperion Z1404-12z (nebo tak nějak - kdyby měl někdo zájem, upřesním).
H.
Nove Acka by ted byli asi za 260 - 270 podle velikosti
Hustě, tak já zkusím zjistit cenu Bček a dám vědět. To by pak možná bylo zajímavé brát ty Ačka.