Extra 330 - Hodiny
Re: Extra 330 - Hodiny
Kurňa ty jsi ale rychlej 
Podle těch hodin má ještě chvíli čas 
Včilkáj jsem musel rozebrat edno nové servítko a udělat mu repas - chvíli šlapalo a pak se točilo jak chtělo.
Vzal jsem si na pomoc kosmonautickou superlupu (žena není doma
) a závadu našel - byla uvolněná hřídelka ve výstupním kole,
která otáčí zároveň potencioálním metrem. Hřídelku jsem do kolečka zalepil - ajeto
Dokonce jsem ještě našel nějaké mikrokonduktory a šudlím je na servítka, abych mohl použit Graupner mikromatický přinímač.
Vzal jsem si na pomoc kosmonautickou superlupu (žena není doma
která otáčí zároveň potencioálním metrem. Hřídelku jsem do kolečka zalepil - ajeto
Dokonce jsem ještě našel nějaké mikrokonduktory a šudlím je na servítka, abych mohl použit Graupner mikromatický přinímač.
- standapass
A dneska bude zálet.
Na tuti 
Při prvním letu začalo cukat další servo - výškovky...
Ve šrotu jsem našel totéž servo se strhanými převody, tak jsem udělal ze dvou jedno.
Trošku jsem se s tím potrápil, protože přestože jsou obě serva stejná, tak mají inačí potenciometry, pročež i hřídelky na nasazení
výstupního kola...Pomohla bruska a vteřiňák - včil zaviseno a proletěno v hangáru.
Ve šrotu jsem našel totéž servo se strhanými převody, tak jsem udělal ze dvou jedno.
Trošku jsem se s tím potrápil, protože přestože jsou obě serva stejná, tak mají inačí potenciometry, pročež i hřídelky na nasazení
výstupního kola...Pomohla bruska a vteřiňák - včil zaviseno a proletěno v hangáru.