Trivia

Naše projekty
HonzaS

Re: Trivia

Post by HonzaS »

:lol: :lol: :lol:

Hele, uvidíš co a jak, když to bude vypadat dobře, zkus kroužit aspoň v nožáku a na zádech :lol:

Když se to posere, tak snad budeš mít štěstí. Bošovo Imperium jednou přistálo bez poškození z kubánký osmy 45° do země, když odešlo servo vop, pak si jednou samo sedlo z metru když odešlo servo křidýlek (závada se projevila větším množstvím kouře a menším množstvím ohně), a neutrino párkrát přistálo na zádech když jsem si bloknul regl. Taky bez poškození. Ty lehký letadla maj málo energie.

Hele a s těma milenkama pryč... buď na ženský hodnej, protože jednou se stanou tvýma ex, a nikdy nevíš kdy na ex znovu narazíš! Třeba mně se jedna dneska věnovala 3 hodiny v ordinaci, je z ní dost pečlivá už-skoro-zubařka :lol: Dostal jsem 4 injekce, mám krásně opravenej jeden zub co mi dojebal zubař u nás "na vesnici" a pak ještě dohlídla na léčení tlamy zmrzlinou (tu mi předepsal její kolega) :mrgreen: - protože se kolektivně rozhodli, že osmičku už nepotřebuju a (to mi přišlo skoro vtipný) nástrojem nápadně podobným šroubováku mi jí vypáčili. Opatrně s nima! Opatrně!!!

pepe*

Post by pepe* »

Honzo, něco na tom bude :-)
Jinak už mám s Trivii za sebou tři baterky, nezvozita opadla a teď bych jenom lítal :-) je to úplně něco jinyho, prostě paráda

HonzaS

Post by HonzaS »

kdo by to řekl že pár cm a jedna vrtule navíc a 30g na míň budou tak znát, co? Pokud pořád platí bošova nabídka na zapůjčení vysílačky, můžeš pro srovnání zkusit i Supertrino ;-)

pepe*

Post by pepe* »

Honzo v rychlosti, prosim tě co je špatně když to na zádech proti mě zatáčí v pozvolnem výkrutu do leva??

Pavel

Post by Pavel »

Šťasný zalétávač - a začalo ho to proklatě bavit :mrgreen:
Attachments
20161109_211841.jpg

BoŠ

Post by BoŠ »

Pavel wrote:Šťasný zalétávač - a začalo ho to proklatě bavit :mrgreen:
Co mi to jen připomíná .....

BoŠ

Post by BoŠ »

pepe* wrote:Honzo, něco na tom bude :-)
Jinak už mám s Trivii za sebou tři baterky, nezvozita opadla a teď bych jenom lítal :-) je to úplně něco jinyho, prostě paráda
Velká gratulace!!!!

HonzaS

Post by HonzaS »

Ne nic ti to nepřipomíná, nejvíc tě bude bavit clik o minimální hmotnosti 100g. Povinně. Trenér ví co je pro tebe nejlepší! :lol:

pepe*

Post by pepe* »

Tak jsem se odhodlal a pustil se do úprav Trivie. Přesunul jsem servo vyskovky, abych nemusel vozit tu zbytečnou zátěž v podobě 2 centů, (Bobe diky a jisto jistě vratim) a i tak byla stále ještě těžká na prdelku. Při tom jsem objevil, že bylo téměř do půlky utrhly pravý křidýlko což nejspíš mělo za následek to překlápění. Zítra to snad všechno doladím a ve středu se uvidí jestli to k něčemu bylo, drbačka to byla teda neskutečná :-)

Post Reply