A na směrofce zatím chybí reglamace na RCštudio.čz, bo zatím kvůli Číňskému MSV nestačili namnožit ptáčky.
Vertigo 2M
Re: Vertigo 2M
Tak to tak nějak kompletuji, tedy ne každému u nás doma se to líbí 
A na směrofce zatím chybí reglamace na RCštudio.čz, bo zatím kvůli Číňskému MSV nestačili namnožit ptáčky.
Paráda! Jako jsem rád, že nejen já mám furt na fotkách gumový rukavíce 
Tak jsem se tak nějak vrtal v předpovědi počasí na víkend a vůbec to nevypadá dobře.
S největší prauděpodobností bode fučet a vůbec bude celkově nevlídno, že by ani Vertigo nevyhnal
Dnes jsem naintaloval RX, DPS-40, pohonné aj přímačové accu a regulátor.
Kabely jsou také tak nějak nachmoucány v trupu.
Zbývá prodloužit kabel mezi RX a regulátorem a doladit DPS-40 - zde mi nejsou doposud známy detaily zapojení
dvou zdrojů při napájení jednoho RX. Co se stane např. při zkratu jedné baterky. Jestli nedojde přes DPS-40 k nadproudové
výměně elektrických názorů a tím k likvidaci baterky druhé a případně i DPS-40.
S největší prauděpodobností bode fučet a vůbec bude celkově nevlídno, že by ani Vertigo nevyhnal
Dnes jsem naintaloval RX, DPS-40, pohonné aj přímačové accu a regulátor.
Kabely jsou také tak nějak nachmoucány v trupu.
Zbývá prodloužit kabel mezi RX a regulátorem a doladit DPS-40 - zde mi nejsou doposud známy detaily zapojení
dvou zdrojů při napájení jednoho RX. Co se stane např. při zkratu jedné baterky. Jestli nedojde přes DPS-40 k nadproudové
výměně elektrických názorů a tím k likvidaci baterky druhé a případně i DPS-40.
Rozhodnuto po konzultaci s Jeti technikem - DPS-40 půjde ven a bude nahrazena DSM-10 
Vidis nevidel jsem to ero hotove, moc pekne, pilot sice sedi v bazenku ale proti gustu....
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky
Ten bazének je ve skutečnosti šedá - tedy alespoň na denním světle´.
Paňáksonic to při žárofce vidí krapet ináč
Paňáksonic to při žárofce vidí krapet ináč
Ali i pres to tam vypada jako spoutane rukojmi 
RCStudio - autorizovaný prodejce FrSky