VH-Model Rytmus Energy

Naše projekty
baui

Re: VH-Model Rytmus Energy

Post by baui »

Na křídla se ti klidne podívám, samozřejmě pod podmínkou vší počestnosti :lol: Složitější bude možná najít volný termín. Nehodíš sem pro začátek fotku toho křídla?

Tu desku ven podle mě dostaneš dremlem. Jestli je ten trup už nepoužitelný, tak bych to vzal spíš opačně - postupně odřezat a odbrousit trup od té destičky, měkčí materiál od tvrdšího. To lepidlo brusným kotoučem půjde v klidu.
Kdybys chtěl dělat novou, tak samozřejme platina! Přece nebudeš dávat horší materiál, ne....??? :lol: Jináč je to to asi na tobě, s čím se ti bude líp pracovat. Ten uhlík tam neplní žádnou speciální funkci, jen vypadá pěkně. Výhoda je v tom, že je tenčí při zachování pevnosti, takže se ti tam vleze větší baterka a půjde pořád slušně připevnit.
Každopádně se klidně ptej, s čím půjde, zkusím poradit v rozumné době
Tom

BoŠ

Post by BoŠ »

Díky Tome, fotku tam dám až o víkendu bo dřu na Slovensku. Trup zatím nechci likvidovat, kvulijevá vyvážení - ale až to nafotím, tak ho rozříznu, desku vyndám a obrousím lepidlo. Mě se ta to tvé řešení hodně líbí, tak by je chtěl zachovat.

baui

Post by baui »

To se na tom Slovensku dobře míjíme :P Fotky trupu kdyžtak taky nějaký mám, jen slučoval účty na Flickru a zrovna koukám, že jsem tu kapánek pozapomněl předělat odkazy. Zkusím se k tomu odpoledne dokopat :)
Tom

BoŠ

Post by BoŠ »

A tak jsem se zase podíval do krabice na skříni - a Rytmus tam pořád je ...

Post Reply