Éro je moc pěkný, díly pasují tak na 3, ale za návod, přesně řečeno návody(jsou tři a každý jiný, s jinýma dílama a postupem),bych dal za 5 a ještě klackem po zádech.
LOOP VA-MODELS
LOOP VA-MODELS
Tak Loopík je v kupě a doufám že i v tomto stavu a skupenství chvíli vydrží.
Éro je moc pěkný, díly pasují tak na 3, ale za návod, přesně řečeno návody(jsou tři a každý jiný, s jinýma dílama a postupem),bych dal za 5 a ještě klackem po zádech.
Píší, že je stavba brnkačka na 2 až 3 hodiny

- standapass
Re: LOOP VA-MODELS
Pěkné. Blahopřeji k novému přírůstku. S
Gratulace, teď mě napadlo, že ten Loop měl slabinu, a to že se za letu dokázala oddělit motorová přepážka i s motorem:-( řešilo se to tuším i na rc manii a dokonce to potkalo jednoho známého. Raději na to ještě mrkni a pořádně prolij lepidlem
Ale snad to už vychytali.
Kdysi jsem po něm taky pokukoval, vypadá dobře.
Kdysi jsem po něm taky pokukoval, vypadá dobře.
jenom tak namátkou
http://rcmania.cz/viewtopic.php?t=42679&p=989452
http://rcmania.cz/viewtopic.php?t=42679&p=989452
vim, to vlakno jsem cetl cele. problem je uz vyresen, ale v navodu, tedy ve dvou ze trech variant stavby o tom nejak zapomneli napsat. a pok rezes do hotoveho modelu jen aby jsi vlepil neco, o cem si nemel ani tuseni . pokud letadlo neni nahodou made in china, tak navod urcite jo. fuck děs.
VA dělá letadla v Čechách, pokud nedošlo k nějaké změně v posledních měsících - ale o tom pochybuju. Škoda toho návodu, ale stejně, gratulace k novýmu éru 
VA models jako prodejce mam rad, letadla nemam rad - meli jsme od nich metrovku Extru, nic moc to nelitalo a nic to nevydrzelo. Letadlo s "konstrukcnim" EPP trupem uz nikdy vice. Jestli je to metrovka tak bacha na to, abys to nepretizil - strkali jsme do toho baterky 22003S a to bylo hodne moc (a taky asi kvuli tomu to tak blbe litalo, hmmm) dal bych max 1000-15003S.